Пропускане към основното съдържание

Томи Линд - Съвременният герой, който падна в бой, защитавайки хората си

Христо Ботев веднъж рекъл, "Но стига ми тая награда - да каже нявга народът: умря сиромах за правда, за правда и за свобода". Изтъркан или не толкова, това е бил, е и ще бъде девизът на всички бели хора, паднали за народа и расата ни. Глобализмът и либерализъм са създали масово настроение на хедонизъм и нихилизъм сред хората, според което борбата, революцията и родолюбието са нещо от миналото, което няма място в нашето време.

"Тези, които искат да живеят, нека се бият, а тези, които не искат да се бият в този свят на вечна борба, не заслужават да живеят." - Адолф Хитлер

Всъщност, истината за пореден път е много по-различна. Именно от миналото черпим сведения, че това настроение е най-разпространено преди настъпваща революция. Нима българският народ се е присъединил към Ботевата чета по пътя й към Враца? - "И ний сме дошли народ да освобождаваме! Где е народът? Где са тия измъчени робове, които ни викаха?"

Хората, които днес почитаме като национални герои и революционери, по тяхно време са смятани за бандити и терористи, или казано на либерален език, "разпространяващи омраза", защото нравите им не са съответствали на тираничната система - Били са готови да умрат, без значение дали ще загубят или спечелят, но знаейки, че изпълняват дълга към общото благо.

Томи Линд 
Томи Линд е 19-годишен шведски националист, който на парти в нощта на 11 май 2020 г. в шведското градче Херньосанд бива фатално наръган в гърдите, след като се опитва да спаси 14-годишно бяло момиче, което е било изнасилвано от нашественика Абубакер Мохамед. Томи е бил откаран с линейка в болница, но животът му не можел да бъде спасен.

По този начин един млад националист, наш расов брат и съратник, изпълнен с жертвоготовност и героизъм, умира в борбата за народа и расата си - опитвайки се да измъкне младо шведско момиче от лапите на враговете.  

"С радост бих положил живота си за това, в което вярвам.", казва Томи известно време преди кончината си.

Томи Линд
От "Нордическото движение за съпротива" (най-голямото националистическо движение в Скандинавия) установиха контакт с двама приятели на Томи, Флинт и Александър, които разказват за млад и идеалистичен човек с национално самосъзнание, който е симпатизирал на "Алтернатива за Швеция" и никога не се е самоопределял като националсоциалист.

"Не мисля, че той би съжалявал за това как трябваше да си отиде. Той не би желал това по друг начин. Той получи окончателния тест и показа, че сърцето му принадлежи на правилното място, че е имал предвид всичко, което каза преди. Сигурен съм, че Валхала го очаква с отворени обятия", казва Флинт. 

Валхала е място, където според скандинавската митология лежат повалените в битка воини.

Александър, който живее в Западна Швеция и познава Томи от няколко години, вижда нещата по същия начин: "Той умря по добър начин. Умря, докато защитаваше приятел, той постъпи правилно, а това е Томи, когото познавам и обичам."

Според него поведението е било типично за Томи:
Той винаги защитаваше съратниците и приятелките си както от черни, така и от имигранти.

"Винаги беше насреща"
Томи, Александър и Флинт се запознават в Интернет през 2017 г. и често са играли онлайн игри заедно. От тогава до сега те са се срещали няколко пъти, но това лято Томи е щял да отиде в Западна Швеция, за да работи.

Той беше един от най-истинските хора, които съм срещал през живота си. Винаги казваше това, което мисли, въпреки че хората не го харесваха заради това. Но пък затова ние го харесвахме.

Винаги беше подготвен и винаги беше насреща за някого.
Томи, Александър и Флинт са били скинари, субкултура, заради която са се сближили.

"Започнахме да общуваме, когато бях на 16. Той беше единственият скинар в града, така че беше съвсем естествено да започнем да общуваме.", казва Флинт.

Беше истинска стомна за щастие, винаги позитивен.

"Искаше да помогне на хората си"
Нито Александър и Флинс са били в нощта на убийството на Томи. Обаче Флинт казва, че планирали той също да бъде на партито, но поради различни причини не е бил. Въпреки това, той потвърждава, че Томи е дал живота си, когато се е опитал да спре изнасилване на младо момиче.

Това е вярно. Той никога не се е страхувал да каже какво мисли.

Александър разказва на Нордическото движение как е протекло събитието:
—  Беше на парти, когато някакъв шибан ***** дошъл, опитвайки се да изнасили една от приятелките му. И когато Томи се опитал да го спре, той го намушкал в гърбите и след това го е бил, докато е бил свален. След това извършителят продължил да изнасилва момичето.

И двамата обаче, смятат, че е напълно немислимо Томи съзнателно да е поканил расов чужденец на парти. Флинт също така казва, че Томи е имал много планове как да подобри ситуацията заради хората си.

Имаше много бъдещи планове, кариерни планове и мисли за присъединяване към Алтернатива за Швеция, за да допринесе за националната борба по всякакъв начин.

Александър публикува пост в Инстаграм за падналия си другар:
Томи, ще ми липсваш страшно много, любими съратнико. Ти имаше силен характер, казваше това, което мислеше, макар и хората да те мразеха заради това. Ти беше силен човек и истински борец за страната си. Ти беше мой приятел и мой брат. Сега заемаш място сред истинските мъченици на Швеция. Томи, почивай в мир и бъди сигурен, че бобрата продължава, независимо какво е отнела. Ще си видим във Валхала, братле! 🇸🇪💐❤️
Близък приятел на семейството на Томи започна дарителска кампания в Фейсбук, за да подкрепи сестрата на Томи, която вече няма брат. Кампанията може да бъде намерена на адрес
https://www.facebook.com/donate/705822333510926/705853576841135/.

Абубакер Мохамед
Ислямският мигрант, който убива Томи, е феминист и по принцип е против насилието на жени и момичета и смята, че мюсюлманите в Нова Зеландия трябва да бъдат приети от аллах като мъченици. Въпреки това, на него не му пречи да бъде обвинен няколко пъти в изнасилване на непълнолетни момичета (На 18 години изнасилва момиче за първи път), убийство, кражба и престъпления, свързани с наркотици. Имигрира от Судан в Швеция през 2011 г. и към момента на убийството е на 22 години.


Профили на убиеца в социалните мрежи:
Инстаграм: https://www.instagram.com/abubake1/
Фейсбук: https://www.facebook.com/abubaker.mohamed.756

На 12 май по повод убийството "Алтернатива за Швеция" публикува в Туитър следното съобщение:
"Томи стана жертва на мултикултурното общество.

Извършителят е африканец. Политиците също имат кръв по ръцете си. 🤬 Ако не беше мултикултурният експеримент, Томи щеше да е жив днес.

Ние подкрепяме хората си."

Клип в памет на Томи Линд (https://www.youtube.com/watch?v=u6Y9rL4AxOc):

 

Вечна слава на героите!

Коментари

Популярни публикации от този блог

НОВОТО и ПРЕДСТОЯЩОТО предателство спрямо България

Знамето високо!

Епидемията на коронавируса